Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Anasayfa arrow Anaokulu
Bilge Anaokulu Yazdır E-posta

E-posta

464 2140888 /

İnternet Sitesi

ADRES: Atatürk Caddesi Tophane Mahallesi Gür Sokak no:3 Rize Merkez

(imece Market Karşısı)

ANAOKULUMUZ İÇİN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

2,3,4,5 Yaş

Yabancı Dil Ağırlıklı program uygulanmaktadır.
Tam Günlük ve yarım günlük programlar vardır.
Okulumuz 12 ay 07:30-18:00 Saatleri arası açıktır.

21 yıldır eğitimde kalitenin adresi olan
BİLGE OKULLARI artık şehrin merkezindeki
ANAOKULU binasıyla OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE de
KALİTENİN ADRESİ.

---Yabancı Dil Eğitim

Dil eğitiminin en önemli olduğu yıllar 2-6 yaş arasıdır. Bu yaş gruplarındaki öğrencilerimize ana dili geliştirici çalışmaların yanı sıra, yabancı dil olarak ingilizce eğitimi branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Çocuklarımız yabancı dili, ana dilleri seviyesinde konuşabileceklerdir. Haftada 10 saat İngilizce eğitimi vardır.

---Eğitim programımızın amacı;

• Kendi kendine yetebilen • çalışkan • sorgulayan
• üreten• paylaşan• dengeli• duyarlı• özgüvenli
• doğa ve insan sevgisine sahip • kişilikli
• önder bireyler yetiştirmektir.

---Branş Dersleri

Eğitim programımızda resim, müzik, drama, seramik gibi görsel sanat derslerinin yanında, satranç, matematik oyunları, fen ve doğa çalışmaları da yapılarak çocuklarımızın beyinsel gelişmelerine katkı sağlanacak, çok yönlü bireyler yetiştirilecektir.
Jimnastik ,bale,yoga, dans, halk oyunlar gibi spor aktiviteleri ve müzik çalışmaları branş öğretmenlerimiz eşliğinde özel salonlarımızda yapılmaktadır.

---Anaokulu Fiziki Yapısı

Binamız, şehrin merkezinde 800 metrekare alan üzerinde kurulu 3 katlı bir yapıdır. Giriş katta; çocukların jimnastik, bale, dans, halk oyunları gibi faaliyetleri rahatça yapabilecekleri çok amaçlı salonumuz. Resim, müzik ,seramik gibi güzel sanatlar
için donatılmış güzel sanatlar salonumuz ve bahçe manzaralı yemekhanemiz bulunmaktadır.
1.ve 2. Katlarda ise 3 ile 6 yaş grubu öğrencilerimiz için tam donanımlı sınıflar, danışman odası ve uyku odalarımız bulunmaktadır.

---Yemek Hizmeti

Çocuklarımızın günlük kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan yemeklerimiz, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3
öğün olarak öğrencilerimize sunulmaktadır.

---Servis Hizmetleri

Anaokulumuzun, Rize’nin her bölgesine, okulumuzca düzenlenmiş, güvenlik standartlarına uygun, servisleri bulunmaktadır.

---Oyun Ve Eğitim Bahçesi

Binamızı çevreleyen 650 metrekare bahçemizde, çocuklarımız için eğlenceli oyun alanları ve eğitim köşeleri vardır. Öğrencilerimiz çimler üzerinde özgürce hareket ederek, doğal ortamda çağdaş eğitim alabilmenin keyfini sürüyorlar.

---Güvenlik

Okulumuzda 24 saat kapalı devre kamera sistemli güvenlik uygulaması vardır. Çocuklarımızın güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Binamızın içinde ve bahçemizde, çocuklarımız için en güvenlikli ortamları oluşturduk.

ÖZEL BİLGE ANAOKULU MÜDÜRÜ

SATI TURNA

Satı Turna

Manisa Gölmarmara  doğumlu, ilk ve orta öğrenimini Gölmarmara'da tamanladı. Liseyi İzmir'de Özel Çamlaraltı Kız Koleji'nde okudu. Her dönem iftihar listelerinin değişmez elemanlarından idi. Okul müsamerelerinin başrol oyuncularından olduğunu da  unutmamak gerekir. Ayrıca çok iyi şiir okuduğundan bayramlarda onu şiir okurken görmek mümkün idi. Resim öğretmeni ona geleceğin ressamı derdi. Arkadaşları da  ona geleceğin avukatı olmalısın derdi. Ama o yapılan üniversite sınav sonuçlarında İstanbul Üniversitesi Galatasaray İktisat İşletmecilik Yüksek  okulunu kazandı. Bir dönem okuduktan sonra, 'Eğitim Enstitüsü sınavlarında matematik bölümünü yatılı kazandınız' diye çağırılınca, Eskişehir Eğitim Enstitüsüne kaydını yaptırdı. Ailesi 'kız için öğretmenlik iyi meslek' dediler. Öğretmen oldu. Çekilen kura sonucu, 1974/1975 eğitim öğretim yılında Rize İmam  Hatip Lisesi'nde göreve başladı. Sırası ile ; Kız Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Rize Lisesi, Zihni Derin Orta Okulu, Çay İlköğretim Okulu matematik  öğretmenliği, Rize Lisesinde Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 1978 yılında  Hamit Turna ile evlendi. İki çocuk annesidir. 1997 yılında Özel Bilge Okullarını açtılar. Şu an Özel Bilge İlköğretim okulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Satı Turna

E-posta