Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Anasayfa arrow Anaokulu
Bilge Anaokulu Yazdır E-posta

E-posta

464 2140888 / 3442481

İnternet Sitesi

ADRES: Atatürk Caddesi Tophane Mahallesi Gür Sokak no:3 Rize Merkez

(imece Market Karşısı)

ANAOKULUMUZ İÇİN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

2,3,4,5 Yaş

Yabancı Dil Ağırlıklı program uygulanmaktadır.
Tam Günlük ve yarım günlük programlar vardır.
Okulumuz 12 ay 07:30-18:00 Saatleri arası açıktır.

17 yıldır eğitimde kalitenin adresi olan
BİLGE OKULLARI artık şehrin merkezindeki
ANAOKULU binasıyla OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE de
KALİTENİN ADRESİ.

---Yabancı Dil Eğitim

Dil eğitiminin en önemli olduğu yıllar 2-6 yaş arasıdır. Bu yaş gruplarındaki öğrencilerimize ana dili geliştirici çalışmaların yanı sıra, yabancı dil olarak ingilizce eğitimi branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Çocuklarımız yabancı dili, ana dilleri seviyesinde konuşabileceklerdir. Haftada 10 saat İngilizce eğitimi vardır.

---Eğitim programımızın amacı;

• Kendi kendine yetebilen • çalışkan • sorgulayan
• üreten• paylaşan• dengeli• duyarlı• özgüvenli
• doğa ve insan sevgisine sahip • kişilikli
• önder bireyler yetiştirmektir.

---Branş Dersleri

Eğitim programımızda resim, müzik, drama, seramik gibi görsel sanat derslerinin yanında, satranç, matematik oyunları, fen ve doğa çalışmaları da yapılarak çocuklarımızın beyinsel gelişmelerine katkı sağlanacak, çok yönlü bireyler yetiştirilecektir.
Jimnastik ,bale,yoga, dans, halk oyunlar gibi spor aktiviteleri ve müzik çalışmaları branş öğretmenlerimiz eşliğinde özel salonlarımızda yapılmaktadır.

---Anaokulu Fiziki Yapısı

Binamız, şehrin merkezinde 800 metrekare alan üzerinde kurulu 3 katlı bir yapıdır. Giriş katta; çocukların jimnastik, bale, dans, halk oyunları gibi faaliyetleri rahatça yapabilecekleri çok amaçlı salonumuz. Resim, müzik ,seramik gibi güzel sanatlar
için donatılmış güzel sanatlar salonumuz ve bahçe manzaralı yemekhanemiz bulunmaktadır.
1.ve 2. Katlarda ise 3 ile 6 yaş grubu öğrencilerimiz için tam donanımlı sınıflar, danışman odası ve uyku odalarımız bulunmaktadır.

---Yemek Hizmeti

Çocuklarımızın günlük kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan yemeklerimiz, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3
öğün olarak öğrencilerimize sunulmaktadır.

---Servis Hizmetleri

Anaokulumuzun, Rize’nin her bölgesine, okulumuzca düzenlenmiş, güvenlik standartlarına uygun, servisleri bulunmaktadır.

---Oyun Ve Eğitim Bahçesi

Binamızı çevreleyen 650 metrekare bahçemizde, çocuklarımız için eğlenceli oyun alanları ve eğitim köşeleri vardır. Öğrencilerimiz çimler üzerinde özgürce hareket ederek, doğal ortamda çağdaş eğitim alabilmenin keyfini sürüyorlar.

---Güvenlik

Okulumuzda 24 saat kapalı devre kamera sistemli güvenlik uygulaması vardır. Çocuklarımızın güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Binamızın içinde ve bahçemizde, çocuklarımız için en güvenlikli ortamları oluşturduk.

E-posta

464 2140888 / 3442481