Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Anasayfa arrow İlköğretim
Özel Bilge İlköğretim Okulu Yazdır E-posta

ÖZEL BİLGE İLKOKULU VE ÖZEL BİLGE ORTAOKULU

Bilge Okulları’nda öncelikli amacımız, çağdaş bir eğitim ve öğretim gerçekleştirerek, geleceğe güvenle bakan, fikir üretebilen, kendini ifade edebilnen, yaratıcı ve araştırma yapan bilge insanlar yetiştirmektir.

İlköğretim okulumuzda İngilizce, Beden eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik gibi dersler branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Öğrencilerimizin, bilimsel ve  sosyal  gelişimlerine de  önem  verilmektedir.

Öğrencilerimiz her türlü spor branşlarına  yönlendirilirler. Okulumuzun  labaratuvarı  teknolojik  gelişimlere  göre  donatılmış  durumdadır.

Yemekhanemizde öğrencilerimizin  yaş  durumları  göz  önünde  bulundurularak, kalorisi, vitamini, proteini  hesaplanmış, haftalık yemek  listesi  hazırlanmaktadır.

Okulumuzun zengin kütüphanesi, her zaman öğrencilerimize hizmet etmektedir.

Öğrencilerimizin  okula  geliş  ve  gidişleri  servislerle  güven  içinde  sürdürülmektedir.